Grow a Moe Save a Bro – Movember (del 2)

 

45967224_264086160970029_3629613820319629312_nVi er halvveis i November, og jeg tror jeg snakker for alle at eksamenen er i stor fokus. Men under all eksamenslesingen har du kanskje hatt en liten tanke her og der og lurt på hvordan det går med movemberguttene? Vi er som sagt halvveis i November, og har derfor fått halvveis resultater. Noen har begynt å få bart allerede, mens andre »henger litt etter».

For dere som ikke har fått med dere det er at alle som velger å gro bart i november fungerer i teorien som levende reklameplakater for samtaler om menns helse, og bevissthet spesifikt rundt prostata- og testikkelkreft.

 


Menn står ovenfor en helsekrise som ingen snakker om. De dør for unge – lenge før tiden. Sammen kan vi utgjøre en forskjell for menns helse – når det gjelder prostatakreft, testikkelkreft, psykisk helse og forebygging av selvmord.

Derfor er det viktig å sette fokus på dette. Det har med andre ord disse guttene gjort! Her ser vi før-bilde tatt i starten av November og bilde tatt rundt den 15. november. Enjoy!

 

Om du ønsker å støtte november på en annen måte, kan du bli med på Geografistudenter UiB sitt team og gi støtte her

Movember del 1 finner du her

Legg igjen en kommentar