Vinneren er kåret!

Etter mange gode forslag, har vinneren blitt kåret i Påskenøttene 2017 ™

Et håndfull begavede og kloke mennesker klarte å svare på årets nøtter. Selvfølgelig var mange av disse også mine gode venner, så av frykt for at dere skulle anklage meg for korrupsjon ble loddtrekningen overlatt til selveste instituttlederen: Svein Olaf.

Og Svein Olaf trakk den heldige vinneren: ANNA ALSTAD! Hun ble dermed overrasket med et påskeegg fullt av godteri midt i den kjedelige prosjektskisse-skrivinga. Snakk om en kul overraskelse på en helt vanlig tirsdag, hæ?

Jeg håper dere andre deltakere ikke ble like sure som Oda.

cof

Vinner i forgrunn – surpromp i bakgrunnen. (FYI: Det var Oda som hadde utfordret Anna til å delta i påskenøttene via Fagutvalgets facebook-side. Nå tipper jeg hun angrer!)

Synes du det har vært gøy å følge påskenøttene? Liker du å finne på morsomme og kule ting og legge dem ut på Internett? Er du glad i å photoshoppe rare bilder eller lage catchy GIFs? Meld deg til bloggtjeneste! Flere av oss ivrige bloggere er ferdigutdannede geografer nå i mai, og vi trenger derfor noen med en brennende lidenskap for blogging til å hjelpe til med å holde verdens beste blogg – geobloggen – i live. Ta kontakt med ditt kjære fagutvalg dersom du føler deg kallet :)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s