Påskenøttene: 9. april

Endelig er det en ny dag og vi kan prøve å knekke nye påskenøtter! Vi håper du stiller med et klart hode, for i dag er nøttene harde å knekke!

8aprM

Vi våkner opp med en bankende hodepine og kikker oss rundt. Hvor er vi? Reiser hodet fra doskåla. Det ble kanskje litt mange bjørnunger i går… Dette er i hvert fall ikke hjemme! Vi karrer oss opp og ser at vi befinner oss inne på et toalett. Vi kikket ut døra og ser inn i en tom bar. Jaja, vi har hvertfall ikke blitt med en psykopat hjem, det hadde tross alt vært verre enn å sovne i denne baren. Vent litt, er ikke dette den baren som heter skeivt elle rnoe sånt? Hm. Det er hvertfall sikkert at de er opptatt av drinker her. Heldigvis ligger baren i Christies gate, så det er kort vei opp til Upihl, hvor vi kan kaste litt vann i ansiktet og forberede oss på en walk of shame hjem. Hva heter baren? 6 bokstaver.

Vel hjemme er det på tide med litt netflix og chilling. Eller, rettere sagt er det vel HBO og chilling. Søndag er en perfekt dag for å binge watche den nye serien vi har hørt om. Den har fått 8,8 på IMDB og handler om en fyr som har vært antatt død i mange år når han nå kommer tilbake til England. Den virker veldig kul, også er det jo Tom Hardy som spiller hovedrollen, og han er ganske digg. Hva heter serien? 5 bokstaver.

Det mest slitsomme med å være bakfull, er kanskje at man blir så trang i nøtta. Og apropos nøtter, er det ikke en type tre som har nøtter? Det treet som er en del av bøkefamilien, og som det er flest av i Asia og Amerika. I Norge har vi bare to av de 450 artene som finnes av denne tretypen. Likevel er mange av møblene våre laget av dette treet! Hva heter det? Tre bokstaver. 

«Fyllasjuk, fyllasjuk, må putte mat i mitt sluk», synger vi og tusler bort til kjøleskapet. Men her er det verken pizza eller burgere. ÅÅÅÅÅÅ, da blir det brødmat, den kjedeligste maten som finnes dagen derpå. Heldigvis finnes det en type pålegg som gjør brød til en drøm. Det er vel ikke akkurat sunt, men det er vel noen hasselnøtter i det, så det er vel ikke så ille heller. OG (funfact): pålegget ble lansert i samme år som Beatles spilte sin siste konsert på taket til Apple Records og som vi landet på månen! For et år! Hva heter pålegget? 7 bokstaver.

9apr

Hver dag vil påskenøttene lede deg fram til et ord, og etter 10 dager skal du da sitte igjen med en setning bestående av 10 ord. Dette er vinnersetningen! 

Når du tror du vet vinnersetningen, send den inn til: mwa015@student-uib.no. Da er du med i trekningen om et fantastisk påskeegg, fylt til randen av alt godt du kan tenke deg!

Lykke til med nøtteknekkinga!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s