Påskenøttene fredag 7. april

Velkommen til GeoPåskenøttene 2017!

Her på ditt favoritt-nettsted kan DU bli med i Påskenøttene 2017! Hver dag vil påskenøttene lede deg fram til et ord, og etter 10 dager skal du da sitte igjen med en setning bestående av 10 ord. Dette er vinnersetningen!

Når du tror du vet vinnersetningen, send den inn til: mwa015@student.uib.no. Da er du med i trekningen om et fantastisk påskeegg, fylt til randen av alt godt du kan tenke deg!

påskenøtt2

Marikken og Lars-Petter serverer deg årets påskenøtter (egentlig ikke Lars-Petter, han er på ferie. Men han gjorde seg godt på bildet)

Er du klar for å gripe fatt i årets nøtter? Bra! 

I dag begynner påskenøttene i 7. etasje på institutt for geografi, og vi lurer på hvor godt du kjenner de ansatte ved instituttet? På kontor 734 sitter en Phd-student med sort hår og stavangerdialekt. Vi er ute etter mellomnavnet. 9 bokstaver.

Fra instituttet tusler vi ned mot Byparken og slenger oss ombord i vår alles kjære bybane. Der sitter vi til vi ender opp ved et av Bergens kollektive knutepunkt. Dette nærings- og boligområdet er omgitt av blant annet Paradis og Hop. Området har tidligere hatt problemer med nedbørsflom, og særlig i 2005 forårsaket mye nedbør store materielle skader, da elven som renner gjennom området nådde nye høyder og oversvømte kjøpesenteret og andre bygninger som lå i nærheten. Hvor befinner vi oss? 7 bokstaver!

7apr

Lykke til med nøtteknekkinga!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s