Bloggens nye vokter

Geobloggen har gjennom årene vært i hendene på mange spennende personligheter, og dette semesteret har vi igjen valgt ny bloggansvarlig. Stafettpinnen har dermed blitt sendt videre fra Astri, fjorårets sjef over alle sjefer. Men hvem er årets nye master of the blog?

Håvard Brown, du har nå tatt over som ansvarlig for Geobloggen. Kan du begynne med å fortelle litt om deg selv?

– Heihå! Håvi B her, 20 år gammel fra Stavanger. Digger trening og friluftsliv. Lager gøyale filmer på YouTube innimellom (subscribe to join the madness, hoho). Blogging er kult

hb

Håvi B er en sløy fisk som tilsynelatende også kan sløye fisk.

.Hvor lenge har du studert geografi, og hvorfor er det det beste faget i verden?

– Har studert geografi siden august 2016, så et semester pluss en mnd og et par timer. Geografi er det beste faget i verden fordi de kjekkeste og kuleste folkene studerer faget. I tillegg har vi Geoklubben (<3).

Geobloggen har vært en kjent institusjon siden sin oppstart i 2012. Og med great power comes great responsibility. Hvordan ser du på æren av å bli ansvarlig for denne tradisjonsrike bloggen?

– Stor ære! Gleder meg til å ta bloggen til nye høyder ved hjelp av litt galskap.

Hver bloggansvarlig har hatt sine hjertesaker og innovasjoner (Fagutvalgs-oppdateringer, quizoppladning til geoquiz og julekalender), hva er din plan?

– Min plan er hovedsakelig å lage filmer over alt det morsomme vi gjør sammen på geografi. Blant annet kommer det film fra Geoklubbens hyttetur neste uke. Følg med på bloggen, det kommer kjekke innlegg fremover!

Og til slutt: Hvis du kunne tatt med deg en geograf (levende eller død, ekte eller fiksjon) til en øde øy, hvem hadde det vært?

– (svar på denne kommer, må stikke på trening)

Bilderesultat for work out meme

Så sendte han oss en snap fra trening. You go, boy!

Om ikke Håvard har tid til å beskrive sin favorittgeograf fordi han skal trene, så vet vi i alle fall at bloggen er i trygge hender.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s