Tolvte desember

Institutt for geografi sørget. Ingen ville gå på jobb igjen på mandag. Det var for mange vonde minner i gangene, på lesesalen, på kjøkkenet… Mama Lou med sin hjertelige latter hadde satt minneverdige spor selv i de innerste krokene i kjøkkenskapene.

Grethe hadde ikke sovet et sekund natt til mandag. Hun måtte finne ut hvem som hadde tilgang til denne mailen om at Mama Lou var dødsallergisk mot peanøtter, pecannøtter, mandler, hasselnøtter, epler, pærer, noen typer melon, støv og midd. Hennes umiddelbare, men ubehagelige idé var at det måtte være noen i den der fagutvalgs – wannabe- klubben som arrangerte sosiale greier. Hva var det den het nå igjen? Jo, Geografisk klubb.

Grethe Meling sjekket på UiB sine nettsider om hvem som var nåværende leder for Geografisk Klubb. Hun fikk en bismak i munnen. Lederen var Per Gunnar Sakseid, «Årets Geo». Hun skrollet videre ned i medlemslisten fordi «årets geo» kunne umulig være gjerningsmannen. Hun bemerket seg to navn til slutt, Astri Mienna og Henriette Crook. Dette var jo de to jentene som hadde hatt hovedansvaret for maten og sørge for at alle studentene fikk den maten de hadde bestilt på julebordet! Grethe kjente sinnet nærmest boble over. De to usle jentene hadde skjult sitt motiv bak å smigre og dele ut hederlige priser til geografistudenter på julebordet!

bilde-til-juleblogg

Hvorfor i alle dager hadde disse to jentene gått inn for å stjele kokeboka? Kunne dette stemme? Hadde de ikke råd til å kjøpe en selv? De kom jo fra det penere Bergen. Og ikke minst, hva var det som var så viktig på PCn til Mama Lou at hun måtte drepes for det?

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s