Hva skjer i oktober?

Som student i Bergen skjer det så mye at det er helt umulig å holde styr på alt. Derfor har Geobloggen valgt ut noen geografi- og studierelevante hendelser som skjer i løpet av de neste tre ukene for dere. Enjoy!

Bilderesultat for relevant meme

Onsdag 05.10.16

Det begynner med debatt i regi av Naturnvernforbundet Hordaland på onsdag om hva “grønn industri” egentlig er. Hva betyr det egentlig at noe er “bærekraftig”, og hva gjør egentlig industri bærekraftig?

Torsdag 06.10.16

På torsdag er det debatt om bistand i regi av Studentersamfunnet. Debatten tar opp spørsmål om økonomisk bistand egentlig virker, og om den egentlig fører til økonomisk vekst i mottakerlandet.Bilderesultat for bistand meme

Denne varer fra 17 til 20, så hvis du går litt tidlig rekker du å få med deg litt av denne før du får videre til Geografisk Aften på torsdag klokka 19.00.

Geografisk aften er studentenes mulighet til å lære om forskningen som skjer på instituttet på en hyggelig og uformell måte. Anders Lundberg kommer for å fortelle om engasjementet sitt i Folgefonna Nasjonalpark, og Gidske Leknæs Andersen kommer for å fortelle om sitt arbeid i Egypt og Sudan.

Tirsdag 11.10.16

Neste tirsdag er det både Karrieredagen (hvor en mengde bedrifter står på stand og vi håpefulle jobbsøkere kan fortelle dem hvorfor nettopp vi skal få jobb hos dem) og foredraget Psykt perfekt i regi av SiB. Psykt perfekt handler om hvordan studenter kan takle prestasjonsangst og perfeksjonisme, og ikke miste selvtilliten.

Bilderesultat for career meme

Tirsdag 25.10.16

Deretter går det tett i tett. 25-27.oktober er det Geografisk hyttetur til Turnerhytten på Ulriken. Det KAN dere ikke gå glipp av.

Torsdag 27.10.16

Senere på dagen den 27. er det et nytt seminar i regi av SIB: Toppkaraktersystemet. Foredragsholder har skrevet bok om hvordan man kan få toppkarakterer på eksamen, og kommer til Bergen for å snakke om det. (Eventuelt kan du snakke med Fagutvalget og si at du vil at vi skal sette opp vårt studieteknikkseminar en gang til. Vi holder det en gang til hvis det er nok interesse for det!)

Bilderesultat for good grades meme

Og, for utviklingsgeografene kan vi tipse om at Globaliseringskonferansen i Oslo, 27.-30.oktober, setter opp fellesbuss fra Bergen for interesserte studenter.

Så, nå har dere timeplanen klar for den neste måneden. Kos dere!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s