GEOGYM

Det er en vedtatt sannhet at alle geografistudenter leser mye, noe som også fører til mye stillesitting. Alle vet også at overdreven passivitet kan ha uheldige konsekvenser både fysisk og mentalt, noe vi dessverre ser at allerede er tilfelle for vår kjære Master-Mathias.

Nå tenker du kanskje at du ikke vil ende opp som Mathias? Konstant ostepop på fingrene, geosliten og tiltaksløs, angst, harahjerte og en krypende anerkjennelse av at du allerede har tapt? Frykt ikke – redningen er her!

geogym

Et knippe spreke geografistudenter har nemlig store planer om å stable geogym opp på beina igjen, og første runde med Mathias-preventive tiltak er i følge ryktene svært nære. Eksakt tid og sted (mest sannsynlig Studentsenteret) vil annonseres så snart det er klart!

Tilbudet gjelder for alle studenter og ansatte tilknyttet Institutt for geografi. Typiske aktiviteter er volleyball, innebandy og andre lavterskel ballsporter.

Det spiller ingen rolle om du har vunnet VM i gym eller anser trappene opp mot georommet på Upihl som en maraton – alle er velkommen!

VI GYMMES!

Tekst og bilde: Fredrik Løkring Hasselberg og Marikken Wullf Wathne

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s