BEDRE STUDIEHVERDAG PÅ 10 MINUTTER!

Har du snoket deg ferdig i skattelistene og behov for en liten pause fra GIS, innovasjonssystemer eller forberedelse til milepel? Slå et slag for din egen og andres studiehverdag og bruk 10 minutter på Studiebarometeret!

Studiebarometeret er en nasjonal spørreundersøkelse gjennomført av NOKUT på oppdrag fra Kunnskapsdepartementet med formål om å kartlegge studentenes opplevde studiekvalitet.

Bilde1

Undersøkelsen går ut til alle 2. års bachelor- og masterstudenter samt 2. og 5. års studenter i integrerte mastergradsprogrammer og profesjonsstudier, og omfatter i underkant av 60.000 studenter på 58 utdanningsinstitusjoner landet over. Resultatene av spørreundersøkelsen blir publisert i februar 2016, og gjør det mulig å sammenligne studentenes opplevelser både innad og mellom studiesteder.

Sannsynligheten er stor for at undersøkelsen allerede ligger i din innboks, og ved å klikke deg inn i spørreskjemaet er du på god vei inn i noen av de mest innflytelsesrike 10 minuttene av hele ditt skjøre geo-liv!

Fagutvalget eksisterer ene og alene for å forbedre din studiehverdag, og i tillegg til å spise kake hender det at vi representerer deg og dine behov i møte med institutt- og universitetsledelse. Dine vurderinger av egen studiehverdag gjør oss mye bedre skikket til å snakke til fordel for dine interesser, og jo høyere deltakelse blant studentene jo vanskeligere blir det for de som bestemmer å overse dine opplevelser.

Søte og kreative banneord i gangene på U. Pihl hjelper sjelden. Gjør deg selv og andre nåværende og fremtidige medstudenter en tjeneste og svar på Studiebarometeret 2015!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s