Samfunnslogen arrangerer studentcruise!

Det er mye arrangementer som skjer på fakultetet og universitetet hele tiden. Det er kanskje ikke så lett å få med seg alt.

Viste du for eksempel at Samfunnslogen arrangerer «Studentcruiset akterutseilt» fra 28-30. Oktober? Dette er et samarbeid med juss, psyfak, medisin og Campus Kristiania, hvor man tar «danskebåten» fra Bergen-Hirtshals-Langesung-Bergen.

12045555_1132303636794932_2678015733026003581_o

Arrangørene skriver:
«Ship o’hoi!
Velkommen skal du være til studentcruiset AKTERUTSEILT, større og bedre enn noen gang! Cruiset, som i fjor het JuMP Studentcruise og hadde deltakere fra jussen, psykologi og medisin, har i år fått tilskudd fra SV og Campus Kristiania. JURAK, PSU, Medisinerforeningen i Bergen, Samfunnslogen og Studentunionen Campus Kristiania er stolte av å kunne invitere DEG på cruise!

Akterutseilt går fra onsdag 28. til fredag 30. oktober. Vil tilbyr et program spekket med underholdning og festligheter på både dag- og kveldstid! Her kan vi nevne diverse underholdningsinnslag og morsomme aktiviteter på dagtid, stand up med selveste DEX CARRINGTON, studentgalla og halloweenfest. Dette blir en opplevelse du sent vil glemme!

Prisen for cruiset ligger på 1400 kr. pr. lugar. Dette tilsvarer skarve 350 kr. pr. pers. dersom man fyller lugaren med fire stykker, eller 467 kr. dersom man er tre. Prisen dekker overnatting over begge netter og deltakelse på samtlige av Akterutseilts arrengementer (middagsbuffet på gallaen første dag – all inclusive – er ikke inkludert). Det vil også være oppgraderingsmuligheter. Aldersgrensen er 18 år, og det er et begrenset antall plasser, så vær rask!

Akterutseilt går til Hirtshals, Langesund og tilbake igjen. Det blir dermed mulighet til tax free-handel og det som hører med!»

Mer info om arrangementet og pris kan dere finne her: https://www.facebook.com/events/128776297477195/

Billettene kan kjøpes fra og med idag, 5. oktober!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s