Fagutvalget i full påskemundur

Vi i fagutvalget liker å tro at vi er et synlig studentorgan som det er lett å henvende seg til om det skulle være noe man lurer på, eller noe man vil ha sett gjennomført som geografistudent. I den forbindelse tror vi på at det er viktig med åpenhet. Med åpenhet kommer trygghet til å komme med innspill og bedrive medvirkning, ikke sant? Medlemmene av fagutvalget har denne påsken fått et oppdrag å ta et bilde, enten av seg selv, av noen rundt seg eller av en aktivitet de har bedrevet. Er du en av dem som nå umiddelbart tenker «NEI, nå får det være nok skrytebilder!» – du har min fulle støtte. Dette er en digresjon, en fanfarisk skryterekke av bilder som i de fleste tilfeller ikke beskriver mer enn littegranne av hva man har gjort på de siste to ukene. Jeg tror likevel mange har kost seg, og jeg håper du kan kose deg litt med å se på bilder og beskrivelser som følger. Ps. Nakenhet inngår selvfølgelig i vår åpenhet-profil.

Anders

Anders har vært på tur-orientering på Huglo.

Wenche

Ingrid har vært på holmetur utenfor Kvitsøy, tradisjon tro og yr til tross. Her griller faster/tante pølser til en hel liten armé.

Marikken2

Marikken har opperert som detektiv i leting etter en oppklaring på den mystiske døden i syvende etasje. Det er enda mulig å rapportere inn anklager mot mistenkte!

Bård

Bård har vært alene hjemme med sin påske-bestevenn kvikklunsjen!

AK på Løvstakken_Kari.Eriksen

“[…]fin utsikt, godt vær, og veldig kaldt om natta.” Slik lyder beskrivelsen fra Kari av forholdene på Sandviksfjellet natt til påskeaften.

AK fyrer primus_KariEriksen

Når fyrstikkene ligger trygt hjemme i leiligheten er det godt å ha en kniv med tennstål…for de som vet hvordan man skal bruke det…noe damene her tydeligvis gjør. Siterer Kari: “[…] etter litt om og men fikk vi fyr på stormkjøkkenet og følte oss som Lars Monsen, Bear Grylls og Survivor samtidig”.

AK

Anne Kathrine har også strikket puff i påsken, med litt hjelp fra mamma. Ikke bare kan hun fyre opp et stormkjøkken uten fyrstikker, men her sikrer hun seg også en stjerne i husmor-boka!

Hanne

Hanne har vært hytta på Elgåsen ved Sjusjøen.

MagnusFH

Magnus har vært på snowboard-tur.

Magnus FH

…Og så har han skatet, grillet og drukket øl på en helikopter-plass (rebell!)

Tom

Tom har vært mer ute enn hjemme i påsken. Mellom fjord og fjell har han stått på ski, sittet i kajakk og spist en usunn mengde Kvikklønsj for 5 personar, alene. Han har hengt på sine kompiser hjemmefra oppover (blogginnlegg kommer snart) og risikert livet for å få tatt et nytt profilbilde på Fjesbok. “[…] Kort sagt har eg hatt ein heilt fantastisk påske!!”

Håkon

Håkon kan konkurrere med Tom i årets fineste påskebilde. Her fra Tromsø-fjellene!

Håkon2

Og til sist et ordentlig friskus-bilde!

Ha et fortsatt fint vårsemester alle sammen! Og ikke nøl med å ta kontakt med fagutvalget om dere skulle ha noe på hjertet. Vi sees!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s