Professor Evil

olereidar2

Ole Reidar Vetaas sitter på kontoret idet fagutvalgets mordetterforsker Marikken går forbi. Hun stikker hodet inn døra da hun hører lyder fra et tastatur. «Hei!», sier hun.

Ole Reidar snur seg brått, og ruller skrivebordstolen foran dataskjermen slik at etterforskeren ikke skal se hva han jobber med. Men det er for sent. Ole Reidar følger Marikkens` blikk helt til dataskjermen, der Ole Reidar har begynt å skrive ned planene for omstruktureringen av fagene 204 og 206.

«Ja.. jeg skjønner at det kanskje er litt makabert å begynne med dette allerede nå. Det er jo bare en uke siden Tarje døde Vi skulle jo egentlig jobbet sammen om denne omstruktureringen». Ole Reidar forteller at han har store planer for det nye faget. Metodefagene 204 og 206 skal slås sammen til et 10-poengsfag, og professoren forteller at han har tenkt til å la elevene velge seg et prosjekt som de kan bruke både kvalitative og kvantitative metoder for å forske på.

«Tarje likte ikke den ideen så godt», sier Ole Reidar, og legger til: «Men det er jo ikke så viktig nå, akkurat…». Etterforskeren rekker så vidt å se smilet bre seg utover leppene til Ole Reidar før han snur seg for å jobbe videre med fagstrukturen.

«Jeg trodde rockeprofessor Tarje ble godt likt av alle, men det er jammen meg mange som hadde motiv for å drepe ham,» tenker etterforskeren. «Jeg tror faktisk jeg trenger hjelp hvis denne mordgåten skal bli løst.»

Hvem tror DU har tatt livet av doktorgradsstipendiat Tarje Wanvik?

tov

Bachelorstudent Tov Røyneland jukset på eksamenen i kvalitativ metode og mistenkte at Tarje hadde oppdaget eksamensjukset.

ida2

Masterstudent Ida Bring Løberg kranglet heftig med Tarje under debatten om feltkurs under fagkristisk dag tidlig i mars.

joseluis

Er Jose Luis Sanchez-Hernandez egentlig den han utgir seg for å være?

IMG_1325

Bachelorstudent Oda Steen Sofienlund ville gjøre alt for å få utsatt eksamenen i geo121. Nok til å drepe, kanskje?

Helge

Instituttet har begrensede ressurser til doktorgradsstipendiatene. Doktorgradsstipendiat Helge Lea Tvedt ville ha en større del av kaka.

olereidar2

Professor Ole Reidar Vetaas skulle samarbeide med Tarje om en restrukturering av metodefagene. Har Tarje i en for stor grad forsøkt å påvirke strukturen på det nye faget?

Har DU løst mordmysteriet? Da kan du være med i trekningen av en flott påske-premie! Send inn ditt svar enten via facebook eller via postkort:

Facebook: Gå inn på facebook, finn fagutvalgets facebook-side, lik siden, og send oss en melding med ditt svar (https://www.facebook.com/pages/Fagutvalget-for-Geografi-UIB/710860055631705?fref=ts).

Postkort: Finn frem det morsomste postkortet du kan finne og send det til: Fagutvalget for geografi, Postboks 7802, N-5020 Bergen.

LØSNINGEN MÅ VÆRE HOS FAGUTVALGET INNEN FREDAG 10. APRIL

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s