Med doktorgradsstipendiatur til å drepe

Helge

«Who´s the coolest doctoral student in town?»

Yo!

Doktorgradsstipendiat Helge Lea Tvedt går henslengt bortover gangen. Han har liksom fått en ekstra sving i gangen i løpet av de siste dagene. ”Hvordan går det med deg?” prøver etterforskeren seg forsiktig.

”Det går kjempebra! Et ledig kontor har åpnet seg opp på universitetet, så nå slipper jeg å dele kontoret mitt med noen andre. Også har jeg fått bevilget mer penger til forskningen min, ettersom et av UiBs forskningsprosjekter har…ja, vel…falt bort”. Helge legger til: ”Det er trist å si, men nå som instituttet har èn mindre doktorgradsstipendiat å tenke på, så blir det flere goder på meg. Det var jo kanskje litt for mange doktorgradsstipendiater her på universitetet uansett…”

Helge setter opp et litt trist ansikt og slenger ut noen strofer om hvor ålreit Tarje var, og hvor mye han kom til å bli savnet. Etterforskeren mener hun ser en antydning til svart i helges øyne idet han legger til ”Tarje var jo den kule doktorgradsstipendiaten, liksom. Han som alle studentene digga”.

HVA? Også doktorgradsstipendiat Helge hadde motiv for å drepe Tarje!


Hjelp oss med å løse mysteriet om hvem som drepte Tarje Wanvik – følg med på geobloggen i påsken! Her blir avhørene av de mistenkte bli presentert fortløpende. Har DU løst mysteriet? Da kan du være med i trekningen av en flott påske-premie! Send inn ditt svar enten via facebook eller via postkort:

Facebook: Gå inn på facebook, finn fagutvalgets facebook-side, lik siden, og send oss en melding med ditt svar (https://www.facebook.com/pages/Fagutvalget-for-Geografi-UIB/710860055631705?fref=ts).

Postkort: Finn frem det morsomste postkortet du kan finne og send det til: Fagutvalget for geografi, Postboks 7802, N-5020 Bergen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s