Med et dødelig ønske om å få eksamen utsatt

IMG_1325

Oda hadde ikke noe imot Tarjes død.. Kan hun være den skyldige?

På lesesalen sitter bachelorstudent Oda Steen Sofienlund og studerer et kart. Fagutvalgets utnevnte etterforsker, Marikken, slenger seg ned ved siden av henne og sukker.

”Det innebærer så utrolig mye jobb å etterforske mord. Det er så sliiitsomt at Tarje ble drept!”. Oda trekker litt på skuldrene. ”Jeg synes egentlig det var ganske okey. Jeg hadde Tarje i 121, og det er så sykt mye pensum. Nå er eksamen er utsatt. Tarje hadde akkurat ikke rukket å lage eksamensoppgavene fra den delen av pensum som omhandler byplanlegging, så nå må universitetet få noen andre til å fikse det. Og det kommer til å ta tid. Laaaang tid”. Oda smiler lett og går tilbake til å studere kartet hun har foran seg.

Hva? Dersom Oda visste at Tarje holdt på å lage eksamensoppgaver, til en eksamen hun gjerne ville hatt utsatt, hadde hun også motiv til å utføre det grufulle mordet.


Hjelp oss med å løse mysteriet om hvem som drepte Tarje Wanvik – følg med på geobloggen i påsken! Her blir avhørene av de mistenkte bli presentert fortløpende. Har DU løst mysteriet? Da kan du være med i trekningen av en flott påske-premie! Send inn ditt svar enten via facebook eller via postkort:

Facebook: Gå inn på facebook, finn fagutvalgets facebook-side, lik siden, og send oss en melding med ditt svar (https://www.facebook.com/pages/Fagutvalget-for-Geografi-UIB/710860055631705?fref=ts).

Postkort: Finn frem det morsomste postkortet du kan finne og send det til: Fagutvalget for geografi, Postboks 7802, N-5020 Bergen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s