Underlig utlandsk underviser

joseluis

Hola macaronia! Hvorfor er Jose Luis Suarez-Hernandez så irritabel? Og hvorfor har han så dårlig tid?

Vel oppe i syvende etasje går etterforsker Marikken rett på gjesteprofessoren Jose Luis Sanchez-Hernandez. Etterforskeren ler litt av det stereotype navnet. Ettersom hun har et spanskkurs på nakken, tenker hun å briefe litt med språkkunnskapene sine før hun fortsetter etterforskningen av mordet på Tarje.

«Hola! Como estas, profesor?» sier hun smilende og lesper så godt hun kan på alle s-er. Professoren skvetter til og ser rart på henne. «Eh…fine. I mean…bien», svarer han. «Donde estas el baño, amigo?», fortsetter etterforskeren, men professoren har ikke tid til å høre mer på strand-spansken til nok en bachelorstudent og haster videre.

«Han var da passe frekk», tenker etterforskeren i sitt stille sinn. Skal ikke ekte professorer være snille, og ønske å hjelpe studentene? Kanskje det ikke er sånn i Spania…


Hjelp oss med å løse mysteriet om hvem som drepte Tarje Wanvik – følg med på geobloggen i påsken! Her blir avhørene av de mistenkte bli presentert fortløpende. Har DU løst mysteriet? Da kan du være med i trekningen av en flott påske-premie! Send inn ditt svar enten via facebook eller via postkort:

Facebook: Gå inn på facebook, finn fagutvalgets facebook-side, lik siden, og send oss en melding med ditt svar (https://www.facebook.com/pages/Fagutvalget-for-Geografi-UIB/710860055631705?fref=ts).

Postkort: Finn frem det morsomste postkortet du kan finne og send det til: Fagutvalget for geografi, Postboks 7802, N-5020 Bergen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s