Masterstudent med motiv

ida2

Tåler masterstudent Ida å bli nedverdiget i en debatt?

Etter gårsdagens møte med Tov er Marikken overbevist om at morderen er funnet. Hun går igjen opp i syvende etasje for å lete etter fellende beviser.

Men ut av døra til instituttet stikker hodet til mastergradsstudent Ida Bring Løberg. De små grå begynner å jobbe – ble det ikke ganske anspent mellom Ida og Tarje etter debatten om feltkurs på fagkritisk dag?

”Har du hørt det?” spør Ida. Marikken kan ikke unngå å legge merke til et lite glimt i øynene til mastergradsstudenten idet hun annonserer at Tarje er død. ”Jeg tror jeg vet hvem som gjorde det”, sier etterforskeren, og Ida rykker forbauset til. Så tar hun seg sammen og sier rolig ”Ja, det kan jo ha vært hvem som helst. Han var flink til å provosere – hørte du så nedlatende han snakket til meg under vår debatt på fagkritisk dag?”

Forholdet mellom Ida og Tarje ble helt klart ødelagt under den debatten. For Ida, som i Høyres miljø er kjent for å aldri ha problemer i en debatt, kan dette ha blitt for mye. Kan hun ha bestemt seg for å fjerne sin debattmotstander, for slik å komme ut som debattens vinner?


Hjelp oss med å løse mysteriet om hvem som drepte Tarje Wanvik – følg med på geobloggen i påsken! Her blir avhørene av de mistenkte bli presentert fortløpende. Har DU løst mysteriet? Da kan du være med i trekningen av en flott påske-premie! Send inn ditt svar enten via facebook eller via postkort:

Facebook: Gå inn på facebook, finn fagutvalgets facebook-side, lik siden, og send oss en melding med ditt svar (https://www.facebook.com/pages/Fagutvalget-for-Geografi-UIB/710860055631705?fref=ts).

Postkort: Finn frem det morsomste postkortet du kan finne og send det til: Fagutvalget for geografi, Postboks 7802, N-5020 Bergen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s