Med juks (og drap?) på samvittigheten

Tov

Pleier uskyldige mennesker å se så mistenkelige ut?

Det har gått èn dag siden doktorgradsstipendiat Tarje Wanvik ble funnet myrdet på sitt eget kontor. Etterforsker Marikken har ikke sovet mye, og har helt nedpå en god del whisky, ettersom det er det ekte etterforskere i ekte påskemysterier pleier å gjøre.

Tirsdag morgen dytter etterforskeren opp dørene til SV-instituttet og forbereder seg til en ny dag med etterforskning. Hun kommer på at kantinedamene har tatt ferie, og sukker oppgitt da hun skjønner at det ikke blir noen morgenkaffe i dag. Akkurat da ser hun et kjent fjes komme gående mot henne. Jøss, er det deg?

Bachelorstudent Tov Røyneland ser i et sekund bekymret ut, før han setter i et fornøyd smil. ”God påske!”, sier han fornøyd. ”Tja, den er nok bedre for noen enn for andre…” sukker Marikken. Tov ser ned et sekund før han forsiktig stammer fram: ”Ja…det går egentlig ikke så bra med meg. Jeg lå så dårlig an i geo206, du vet det metode-faget vi hadde med han der rocke-professoren? Tarje? Jeg juksa på eksamen, men nå tror jeg at han har funnet ut av det. Shit, ass. Så jeg tenkte å gå å prate med ham i løpet av påska.. Sjekke om han sier noe om det, liksom”.

Hva? Like etter at Tarje har oppdaget at Tov har jukset på eksamen, blir han funnet død? Tov kommer jo fra et ganske røft miljø i Øystese, og blant kollegaene i taxi-sentralen har han et rykte på seg for å ikke la ting stå i veien for ham..


Hjelp oss med å løse mysteriet om hvem som drepte Tarje Wanvik – følg med på geobloggen i påsken! Her blir avhørene av de mistenkte bli presentert fortløpende. Har DU løst mysteriet? Da kan du være med i trekningen av en flott påske-premie! Send inn ditt svar enten via facebook eller via postkort:

Facebook: Gå inn på facebook, finn fagutvalgets facebook-side, lik siden, og send oss en melding med ditt svar (https://www.facebook.com/pages/Fagutvalget-for-Geografi-UIB/710860055631705?fref=ts).

Postkort: Finn frem det morsomste postkortet du kan finne og send det til: Fagutvalget for geografi, Postboks 7802, N-5020 Bergen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s