Vinterdvalen

Nå som eksamen begynner å nærme seg med stormskritt gjelder det å være litt på hugget både på de siste forelesningene og med eksamenslesingen.

Men for meg personlig er kanskje det største i-lands problemet av alle som kommer i veien for dette. Nemlig vinterdvalen.

pusur

Ettersom høstmørket er begynt å komme for fullt, og vi beveger oss igjennom det nok en måned med surt og kaldt vær, er ikke det alltid like fristene å bevege seg de avgjørende skrittene ut av sengen. Ei heller når du prøver å finne noen trøst ved å se ut av vinduet.

Når vi i tillegg har halloween rett rundt hjørnet, sier vi etter hvert farvel til all festing (vi gjør i hvert fall et forsøk) og begynner å lese for fullt. For mange betyr dette at det berømte skippertaket kommer snikende inn i bildet. Ikke at dette er noe problem for alle oss geniale/smarte/flotte geografistudenter, men det kan alltids by på problemer.

På mange måter kan dyrenes berømte vinterdvale være like gjeldene for noen av oss geo-studenter. For alle dere heldige a-mennesker er dette sikkert ikke et problem. Men for alle andre geo-sjeler slik som meg, som sliter med denne tilpassingen, er det bare å si en ting: lykke til!

Skrevet av: Hans Sveindal Rosfjord

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s