TV-tid!

Selv om vi i Fagutvalget oppfordrer alle til å bli gode bokormer, så er det fra tid til annen kjekt med et TV-avbrekk. Vi må tross alt få noe igjen for den NRK-lisensen vi alle spinker og sparer til årlig. NRK viser for øyeblikket dokumentaren «Sanninga om matprisar». Er ikke den nynorske tittelen politisk korrekt nok til at du føler en moralsk forpliktelse til å se en episode? Neivel, da kan vi røpe at den er spekket med såpass mange verdensdeler, målestokker og tid-rom-komprimerende effekter at den bør pirre enhver geograf. HaHm, hvordan går det med moralen nå?

sannheten

Kort fortalt reiser bonden Jimmy Doherty verden rundt for å finne ut hvorfor maten blir dyrere. Skyldes det været? Griske supermarked? Tilbud/etterspørsel? Se den seneste episoden her for svaret på (nesten) alle verdensmysterier. Alle vet tross alt at NRK er et verdensorakel.

PS! Mat har tilfeldig nok blitt en gjenganger på bloggen i det siste. Vi minner om at det går an å ønske seg andre innslag på bloggen for de som er hakket mer småspiste av seg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s