Er du på nett?

Nytt århundre (nesten) og vi lader opp til å ta denne IT-bølgen med storm! Vi ønsker å introdusere deg til geografiens verden på nett. Kjenner du til alle våre mediekanaler?

uibtwitter

Fagutvalget

Fagutvalget har en hjemmeside via UiB. Dette er en dinosaur av en nettside, men egner seg likevel godt om du vil vite mer om hvem vi er og hva vi gjør. Det finnes dessuten et skikkelig flatterende bilde av det Fagutvalget her.

Du er nå på Fagutvalgets blogg. Den burde altså ikke være så vanskelig å finne. Vi har likevel lagt inn en hyperlenke for de som ønsker en evigvarende loop med gøy!

Fagutvalget finnes også på Facebook. Følg oss for oppdateringer på bloggen og annen (u?)nyttig informasjon!
FUface

 

Instituttet

Vi ser oss slått av Instituttet når det kommer til sosiale medier, men kappløpet er i gang! De kan skryte på seg både Hjemmeside, Facebook og Twitter. Dessuten har Instuttet Instagramkonto med navn UIBGEOGRAFI.

Til tross for en imponerende samling mediekontoer, så slår de ikke Universitetet i Bergen, som også er på LinkedIn. Tar Instituttet utfordringen?

unilinkedin

 

Facebookgrupper

Department of Geography- University of Bergen er ditt sikreste kort for å få med deg alt av sladder og nyheter på geografi.

Turgruppen for geografi liker turer i regnet og frokost for A-mennesker. Jeg ofrer plassen min i gruppen for den som gladelig står opp kl. 7 for å spise frokost på Fløyen!

Det er hakket billigere å være støttemedlem i gruppen Geogym fremfor på SATS. Meld deg inn for gymnastikk med andre geografer!
frokost

 

 

Vet du om flere sider eller grupper? Bruk kommentarfeltet!

Reklamer

2 thoughts on “Er du på nett?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s