Stafettpinnen går videre!

Er du oppdatert på fagutvalgsnyhetene? Det har nemlig skjedd store omveltninger hos oss siden sist møte. Vi har satt organisasjonen på nytt og har dermed fått blant annet ny leder. Han heter Anders Haukanes. Dere kjenner ham kanskje som tidligere quizmaster? Det er en fordel å være et allvitende orakel når en er leder. Det gjenstår å se om han kan leve opp til standarden satt av tidligere leder, som tross alt er opphavet til Fagutvalgets berømte kakeliste. Vi har troen og ønsker ham uansett lykke til!

kings_long_live_you_too_498135

Ida Bring Løberg går av som leder etter et år, men hadde ikke hjerte til å slutte helt. Hun tar over bloggen. Dere som godkjente dette vet åpenbart ikke hva dere har i vente! Tendensene er tydelige allerede. Jeg skriver her om meg selv i tredje person, men jeg mener likevel høyst objektivt at storhetstankene ikke er på mer enn et moderat nivå. Siden det nå først er jeg som skriver om meg selv til dere, så vil jeg benytte anledningen for å takke for min tid som leder.

 

Resten av organisasjonen ser slik ut (vara i parentes):

Nestleder: Ingrid L. Austbø

Instituttråd: Marikken Wathne og Magnus Finsnes Henriksen (Bård Danielsen)

Undervisningsutvalg: Håkon Tufteland og Ragnhild Reina Oedegaard (Ingrid L. Austbø)

Studentutvalg: Magnus Finsnes Henriksen (Bård Danielsen)

EGEA: Tom Fransen og Bård Danielsen

Geoklubben: Hans Rosfjord

Utviklingsstudier: Oda Steen Sofienlund

 

Vi vil minne om at det fremdeles er mulighet til å engasjere seg i Fagutvalget om dere ønsker. Vi har ledige verv i komiteen for Fagkritisk dag og behøver hjelp til å blogge. Om dette høres ukjent og skummelt ut, så er det lov til å bli med på et møte for å se hva vi gjør uten at dette forplikter deg til noe ytterligere. Vi er ikke skumle. Det tar bare litt tid å bli vant til oss. Ta kontakt med Anders på anders.haukanes@student.uib.no for møtetidspunkter og annen informasjon.

Vi tar også imot både mer og mindre seriøse henvendelser på fagutvalget@geog.uib.no, om det er noe du ønsker at vi skal ta opp. Alle saker behandles, uavhengig om du vil ha kontaktannonsen din på trykk på Geobloggen eller ønsker at et fag skal evalueres.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s