Vil du reise på utveksling våren 2015?

Angrer du på at du ikke har søkt utveksling til våren? Så bra at det er fortsatt er ledige plasser og suppleringsopptak med frist 1.september!

Dette blogginnlegget er basert på en mail fra instituttet (som du skal ha fått på webmail, men vi vet jo alle at det er lett å glemme å sjekke webmail. Og om ei uke er det for sent. Derfor blogger vi slik at du skal få det med deg!).

528753_10151231433876351_548199807_n

Foto: Stine Bugge Drangsholt. Utveksling i Bolivia høsten 2012. Klikk på bildet for å lese hennes reisebrev.

Det meste av informasjon om utveksling som geografistudent kan du finne her, for eksempel rapporter fra studenter som har vært på utveksling, hjelp til søknadsprosessen og valg av universitet. Hvis du vil reise på ERASMUS kan du sjekke instituttets avtaler i Europa her. Nederst på siden finner du også link videre til utveksling utenfor Europa.

Søking til utveksling skjer på søknadsweb. Vi gjentar at fristen er 1.september.

Vår eminente studiekonsulent Grethe Meling ber deg ta kontakt med henne hvis du har noen spørsmål. Hun har drop-in-veiledning på veilederkontoret på SV (det ligger rett ved glassburet i Vrimle, under SV-kantina) onsdag 27.august klokka 09.30-12.00. Hun kan ellers kontaktes på mail (Grethe.Meling@geog.uib.no) eller telefon (55583073).

Og hvis du synes det virker som litt dårlig tid til å søke osv: Grethe er dama som, da undertegnede oppdaga at søknadsfristen var to uker tidligere enn forventet, fikk gjennomført alt som skulle til for å få meg på utveksling – på fire dager! Sjekk det ut!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s