Sjel på anbud

Selv vi i Fagutvalget har skjønt at vi lever i Se&Hør-generasjonen. Sladder, sjekketriks og bilder genererer flere besøkere på bloggen enn hakket mer reflekterte bidrag. Vi tilpasser oss derfor trenden, og velger nå å presentere Fagutvalget deretter. Jeg selger åpenbart sjelen min for en bolle her (eller prinsipielt sett to, jeg er tross alt kapitalist), men strømmen dikterer- likes for likes, etc.

Jeg har derfor tatt på meg den tvilsomme æren av å videreformidle hva Fagutvalget har gjort i helgen. Konseptet var enkelt. Alle i fagutvalget skulle sende meg et bilde av sine helgeaktiviteter. Jeg tok meg friheten til å tolke dette. På denne måten presenteres Fagutvalget i en ny og trendy innpakning, samtidig som jeg skaper erkefiender for livet grunnet skjermdumping av dimensjoner. Nytenkende? Å ja. Nytt personlig lavmål? Definitivt. Rosablogg neste? Leker med tanken. Her følger uansett et innblikk i enkelte medlemmers personlige sfære.

Ingrid
Hørt om det onde geniet som stjal solen? Hun heter Ingrid. Det er derfor det er så lite sol i Bergen. De få gangene du ser den, så skyldes det at hun er på møter med Instituttrådet. Da binder hun solen fast i bånd utenfor SV-fakultetet. Om du ønsker deg mer i sol i Bergen, så bør du stemme Ingrid inn i et mer tidskrevende fagutvalgsverv til neste semester.

mms_img330733492

Ingrid: ”Grinchen som stjal påskesolen”

Anders
Visste du at det går an å få betalt for å råne? Anders vet dette. Han er nemlig ikke så dum. Han er tross alt nestleder i Fagutvalget! Bilen trenger riktignok både spoiler, body og wunderbaum før den kan adopteres som Fagutvalgets firmabil. Donasjoner mottas med takk.

Screenshot_2014-03-29-18-29-00

Anders: ”Pizza.. but first, let me take a selfie”

Anne Kathrine
Anne Kathrine er en av fagutvalgets representanter i Undervisningsutvalget. Vi håper hun beholder vervet, selv om hun åpenbart funnet lykken som postordrebrud i Bel Air. Oppfølgingsinnlegg om kjærligheten, champagne og chiuauaer følger i Anne Kathrines blogguke.

FOT337C

Anne Kathrine:”Fresh prince(ss) of Bel Air?”

Sven og Ida S
Det var ikke uten grunn at vi ønsket oss bilder fra helgen. Enkelte gikk heldigvis i fellen. Sven og Ida S. står for mesterverket under. Ida S. er tidligere leder av Fagutvalget. Å skylle ned shoten med champagne? Hun er åpenbart godt vant med diplomatiets goder. NATO-leder neste?

2014_03_

Sven og Ida S: ”OMG A Shotbar”

Ida L og Magnus
Ida S. og Ida L. har mer til felles enn et nevneverdig navn. Ida L. er nemlig nåværende leder av Fagutvalget (en naturlig arverekke– Ida den første og Ida den andre). Dessuten ble natteslivet beæret med begge Idaenes nærvær sist lørdag. Da fikk Ida L. en kjærlighetserklæring i form av flere chipshjerter fra en ukjent chipsprodusent. Hun har faktisk et talent for å finne hjerteformet potetgull. Magnus lot seg imponere.

Chipsprodusenten bes for øvrig om å melde seg. Desperate damer starter tross alt letingen etter neste års Valentin allerede nå.

Screenshot_2014-03-30-19-18-27  Screenshot_2014-03-30-19-18-50

Ida L og Magnus ”Sprø kjærlighet”

Kari
Kari hadde nok mer flaks i (kjærlighets?)livet. Skyldes dette et av Geobloggens sjekketriks? Bloggen er for øvrig Karis domene. Til tross journalistisk anlegg, så klarte hun ikke å dokumentere helgen sin tilstrekkelig etter min nysgjerrighet. Det er fremdeles flere uløste mysterier. Hvem er Tonje? Er blomster det nye lavkarbo? Kommentarfeltet er åpent for konspirasjonsteorier, slanketips og generell sladring om Karis liv.

Screenshot_2014-03-30-22-02-24

Kari: ”Dating i skumringen”

Marikken
Vi må ikke glemme at Fagutvalget er en organisasjon som består av mer enn postordrebruder, (potet)gullgravere og deltidsalkoholikere. I all politikk finnes det både ansikt utad og de som arbeider innad. Sett bort ifra at Marikken åpenbart gikk seg vill i skogen og sendte ut et nødrop, så er hun en av våre mer representative medlemmer. Hun er for øvrig ikke bare aktiv i friluft, men også i komiteen for Fagkritisk dag og på Geobloggen i Fagutvalget.

IMG_2900

Marikken: ”Nødrop”

Magnus
Helt om natten, helt om dagen. Magnus står ikke minst for motebidraget i denne utgaven av Fagutvalgets Se&Hør. Legg merke til t-skjorten! Den drar antrekket opp til et terningkast 6!

Screenshot_2014-03-29-18-27-16 Screenshot_2014-03-29-18-27-30

Magnus:”Keep calm and party with a geographer”

Magnus er en mann med mange talenter. Han har også blitt lokomotivfører i løpet av helgen. Og har du tilfeldigvis sett den nye siden til Fagutvalget på Facebook? Den er det Magnus som har laget. Om du slenger inn en ”like”, så publiseres nok togtidene der. Kun nattog. Fagutvalget fraskriver seg alt ansvar.

Screenshot_2014-03-29-20-31-02

Magnus: ”tog”

Sven
Sven har nok et behov for å komme seg på en date eller ti. Å bruke helgen på tipping vitner ikke direkte om et rikt kjærlighetsliv. Fortvil ikke, han byr faktisk på mer enn slitne tippekuponger. Han er nemlig en av fagutvalgets representanter i Undervisningsutvalget. Så er du interessert i en engasjert mann, som ikke har dårligere sider enn en overkommelig fotballinteresse? To minutter med denne mannen og du forstår endelig meningen med ”Jag trodde änglarna fanns” av Ole Ivars. Vil du date organisasjonens stolthet? Send en e-post til Fagutvalget.

2014_001

Sven: ”Tio tusen röda rosor”

Mandag
Så var helgen omsider ferdig. Tilbake til hverdagen så ønsker vi å vise allmennheten at vi tross alt er engasjerte og siviliserte mennesker…

Screenshot_2014-03-31-15-47-53

Mandagen kort fortalt: Pre-fagutvalgsøl. Fagutvalgsmøte. Post-fagutvalgsøl… (Ingrid bandt for øvrig solen fast rett over bordet vårt. Det var hyggelig av henne)

DSC_0007DSC_0009

Jeg har vært hyggelig nok til å dele enkelte bilder uten tillatelse, samt tolket innholdet fritt etter egen kreativitet. Enkelte har ikke sendt meg bilder. Disse blir ikke kjendiser. Andre husker antageligvis ikke at de har sendt meg bilder. Jeg tar uansett lite ansvar og reiser dessuten bort. Klager kan derfor rettes mot nestleder Anders Haukanes, som tiltrer som midlertidig leder denne uken. Lykke til!

Reklamer

5 thoughts on “Sjel på anbud

  1. Kan melde at blomster absolutt ikke er lavkarbo – de er ikke annet enn karbohydrater og fiber! Men det er den nye store kostholdstrenden, absolutt.

  2. Det er så mange spørsmål som står igjen som ubesvarte; hvem er egentlig denne «Tonje»? Hvor kommer egentlig disse «blomstene» fra? Og, ikke minst, hvordan gikk det med tippingen til Sven???
    Venter desperat på svar på disse eksistensielle spørsmålene (forhåpentlig i form av en geo-påskekrim.?)! :)

  3. Geo-påskekrim, det hadde vært noe! Vi tar det til etterretning.
    Kan avsløre at «blomstenes» opphav var toppen av ei lys levende påskelilje (som nå er dramatisk død under mystiske omstendigheter). For flere svar, se neste episode av Geografistudenten!

  4. For en god idé! Den tar vi absolutt med oss videre! Og husk at vi er åpne for gjesteinnlegg på bloggen, Martin :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s