Vil du være fadder til høsten?

Fadderstyret har startet årets offensiv for å rekruttere til fadderuka 2014. Er du interessert og i Bergen 11-15.august?

Fadderstyrets offisielle skriv sier:
«Noen av dine oppgaver som fadder vil være: å være sosial, inkluderende og skape et godt miljø i gruppen du er fadder for, bli med på det som er satt opp på fadderprogrammet, være tilgjengelig for studentene hele fadderuken og svare på alt de måtte lure på, vise studentene rundt på universitetet og i Bergen og å delta på obligatoriske møter/coachinger for påmeldte faddere, som vil bli holdt 23.04, 08.05 og 09/10.08″

… men vi vet jo alle at fadderuka innebærer så mye mer enn det. Du må stille kollektivet ditt tilgjengelig til vorspiel og andre sosiale aktiviteter hver dag (men til gjengjeld får du syke mengder pantpenger). Du må møte opp hele døgnet, morra som kveld, i enhver sinnstemning og fysisk form. Du får gå artige hinderløyper gjennom byen mens du forsøker å finne et fadderbarn som har rota seg bort og forsøker å forklare hvor han/hun er, og du må følge fadderbarna hjem midt på natta hvis de ikke finner veien eller må gå alene.

Men det er jo verdt det! Du blir kjent med nye studenter, får lære dem hvordan vi gjør ting her på geo og får ha ei superartig uke. Meld deg på!

Annen info fra fadderstyret:

Fadderuke

Her er et bilde fra fadderuka 2012. Foto: Hilde Sandvik (Blogg, Bergens Tidende)

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s