Tilstandsrapport fra konferanse i Trondheim

Når man er masterstudent får man dra på konferanser!

Var det noe jeg ikke hadde tenkt over da jeg startet opp på master i naturgeografi så var det at man får dra avgårde på konferanser. En solfylt dag for snart to uker siden satte undertegnede og en medstudent kursen mot Trondheim og NGUs 23. konferanse om hydrogeologi og miljø. Her skal du få en liten oppsummering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NGUs konferanse om hydrogeologi og miljø er en årlig begivenhet, der fagfolk og studenter over hele det vidstrakte land blir invitert til å delta med innlegg eller postere, omhandlende hydrogeologi, og ja-miljø. Hovedsakelig dreier det seg om grunnvann, noe som allsangen på konferansemiddagen vitnet om. Det skulle vise seg at Norges geologiske undersøkelse faktisk har sitt eget husband, med kontrabass og det hele. Dette bestod av en gjeng godt erfarne forskere. Forøvrig var det en stor andel av unge mennesker til stede på konferansen, ansatte så vel som studenter.

Dag to skulle alle studenter presentere sine masterprosjekt, og her vanket det både ros og konstruktiv kritikk. Vi ønsket selvfølgelig begge deler velkommen med åpne armer, og så strak rygg som overhode mulig. En halvdagsekskursjon til Melhus sentrum var også lagt inn i programmet. Alt i alt var dette en svært god erfaring som kan anbefales til etterkommere!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s