MEGET KORT FRIST – MELD DEG PÅ GIS-DAGEN!

Geoklubbens leder, Fredrik Løkting Hasselberg, har kommet over et kult arrangement på GIS-dagen som han vil dele med dere:

Som svært oppegående og meget flittige GIS-utøvere de aller fleste studentene ved Institutt for Geografi er, er nok dette noe mange allerede vet om og for lengst har meldt seg på. Geobloggen vil allikevel gjøre alle lesere oppmerksom på at påmeldingsfristen for en av årets aller viktigste og ærverdige markeringer, den internasjonale GIS-dagen, går ut i dag – 13. november!

Vi snakker selvsagt om den internasjonale GIS-dagen. Dette er en global hyllest til geografisk teknologi og geografiske informasjons systemers fantastiske evne til å løse de fleste av livets mange floker. Dette må selvfølgelig feires, og om du hører til i Bergen bør du derfor ta turen til Høgskolen i Bergen 20. november. Dette er en markering som Geoforum Hordaland i samarbeid med Høgskolen i Bergen står bak, men som selvfølgelig er åpen for alle interesserte. Årets to temaer er beredskap og kart & friluftsliv!

Les mer her:  http://geoforum.no/lokalavdelinger/hordaland/program-gis-dagen/at_download/file

gisday

Liker du å lage kart? Har du ca 1000 på veggen i kollektivet?

En veldig god nyhet for alle studenter er at dagarrangementet er helt gratis (NB!! PÅMELDING I DAG, 13.11!), mens det for alle andre koster kr. 950. For denne prisen følger det også med et aftenarrangement på Nøsteboden (som det studenter ved interesse tilsynelatende også må betale for).

Dagarrangementet starter kl. 10 og når sin ende rundt 15.30.

Påmelding gjøres her: http://geoforum.no/kurs-og-konferanser/pamelding/gisdagenbergen2013

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s