Oppdatering: EGEA

Heisann alle sammen!

image_preview

Arbeidet med EGEA (European Geographers Association) går videre, og det er med stor glede jeg kan meddele at vi er blitt akseptert som fullverdige medlemmer!

Så nå er det veien videre som gjelder. For hva betyr det egentlig at vi er blitt medlemmer? Allerede har Bård deltatt på en konferanse i Polen hvor alle medlemsgruppene var representert. Deltakertallet her var over 180 personer.
I november skal undertegnede og Sven Kallevik på et 3 dagers seminar i Helsinki (støttet av Studentutvalget ved SV). Videre har også medlemmer tilknyttet Universitetet i Groningen, Nederland, invitert oss i Bergen til å komme over på studietur i løpet av vårsemesteret 2014. Dette vil kunne være for opp til 10 stykker. Det er også veldig sannsynlig at det vil bli arrangert et opplegg i lag med geografistudentene ved UiO og NTNU. I tillegg vil det også være en konferanse for medlemsgruppene tilknyttet North & Baltic-region som vil bli holdt i Kaliningrad.

Medlemsgrupper i EGEA

Medlemsgrupper i EGEA

Utenom slike konferanser og seminarer vil også alle studenter tilknyttet instituttet vårt nå kunne melde seg på turer/opplegg som de ulike medlemsgruppene arrangerer. Dette være seg for eksempel fjellturer i de transylvanske alper eller e-forelesninger om GIS.

Målet vårt med dette medlemskapet er å få utvekslet tanker og idéer med andre geografistudenter der ute i verden. Det å stifte bekjentskap på tvers av landegrenser og med mulig andre fagposisjoner er noe vi mener er sunt for alle og enhver! I tillegg mener vi dette medlemskapet gir en unik mulighet til å tilby et fantastisk tilbud til studentene tilknyttet instituttet vårt, og dermed også danne en enda bredere plattform for å bli kjent med sine medstudenter og sitt fagmiljø.

Med alt dette fremover krever det også at vi har noen som vil være med på organiseringen videre. Dette er en spennende og lærerik opplevelse, og du vil ha muligheten til å bidra med noe fantastisk til studiemiljøet ditt. I tillegg vil du møte mye fint folk – som aktiv i EGEA-komitéen vår vil du kunne bli sendt ut for å delta på medlemskonferanser og seminarer for å representere oss. Dette er altså en sjeldent god mulighet til å få et rikere og mer opplevelsesfylt studentliv!

Har du noen spørsmål/lyst til å være med fremover, er det bare å ta kontakt med undertegnede.

Med vennlig hilsen

Lars Petter Klem
EGEA-ansvarlig for Bergensstudentene
lkl001@uib.no

(PS: for mer informasjon om EGEA kan du gå inn på www.egea.eu – registrer deg også gjerne som medlem. Som «Entity» velger du Bergen)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s