Stillingsutlysninger

I Geografistudenten forsøker vi å gi dere studenter alt dere trenger. Og noen av dere trenger sikkert snart en jobb! Derfor består dagens innlegg av to stillingsutlysninger.

Den første er som geodatamedarbeider i Kartverket. Klikk på linken for å se utlysninga, samt se hvordan du søker. Det er krav om mastergrad (eller lavere med god relevant erfaring), og kartografiteori, ønskelig med GIS-kompetanse, samt litt mer (typiske ting som «erfaring med prosjektledelse» eller «kompetanse i generering av terrengmodeller» – sånt som står i alle stillingsannonser).

Den andre er som stipendiat i naturgeografi her på UiB. Du må ha gjort ferdig en master i naturgeografi med karakter B innen søknadsfristen (som er 1.november, lykke til med det!), og stillinga er, som de sier selv: «knytt opp til instituttet sin satsing på klima-, landskaps- og miljøendringar. Vatn og vind i samspel med brear og permafrost spelar ei viktig rolle for utforminga av landskapet, og har ein sentral plass i naturgeografi ved Institutt for geografi

Men folkens, jeg vil ikke se slosskamper i gangene på instituttet bare fordi alle vil ha de samme jobbene. Keep it clean!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s