Studere geografi

Vi som drifter denne bloggen har tilgang til en god del statistikk rundt hvem som kommer inn og besøker oss. Majoriteten klikker seg inn via en link på Facebook, men i det siste har vi bitt oss merke i en god porsjon som har kommet hit via å ha søkt på «studere geografi» og «geografistudent Bergen» i google. Denne posten er til dere.

Det er alltids spennende å finne ut hva en skal begynne å studere til høsten (undertegnede har selv vært gjennom 3 slike runder) og en prøver å finne ut mest mulig om de forskjellige valgene man har listet opp i Samordna Opptaks register. Her er et par gode tips for å få mer informasjon rundt geografistudiet her ved UiB:

Dette er hjemmesiden til instituttet, og her vil du finne en god del informasjon om de forskjellige fagene og emnene som blir tilbudt. I tillegg legges det ut lengre artikler om studenthverdagen, slik som denne som omhandler ukesfeltkurset GEO111 har til Eidfjord hvert år.

Instituttet opererer også med en egen facebook-side, hvor du vil kunne følge med på nye artikler som legges ut. Twitter er også mulig.

Denne siden du leser på nå er det fagutvalget som drifter. Hvis du går bakover i arkivet vil du finne notiser om faglige happenings, intervju med ansatte og sosiale arrangementer. Sistnevnte blir drevet av en dattergruppe av oss som heter Geoklubben. Her står det ikke i veien for hytteturer, månedlige quiz, fester, julebord og så videre. I tillegg har vi på studentinitiativ fotballag og idrettsgruppe som trener en gang i uka, og ei relativt aktiv turgruppe. God knall altså!

Så er det jo slik at man kanskje også har noen spørsmål rundt studiene. Et godt tips kan da være studieveileder for geografi som du kan nå på mail; Studieveileder@geog.uib.no
Og hvis man heller ønsker å høre fra noen som selv studerer kan du jo selvfølgelig spørre oss. Skriv gjerne i kommentarfeltet under eller send en mail til fagutvalget@geog.uib.no så skal vi få svart snøggast råd!

Håper å se deg her til høsten,

Lars Petter Klem
Leder for fagutvalget våren 2013

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s