Fagutvalget oppdaterer

Mens mørket begynner å ta over dagene, og man heller kunne tenke å sette seg i go’ stolen med en kopp kakao m krem fremfor å sitte på U.Pihl og notere ned Porters diamantmodell, ser jeg snittet til å oppdatere litt rundt hva vi driver med i utvalget for tiden.

1) Geoklubben har knesatt 3. desember som datoen for årets julebord for geografer. Det er altså ikke lenge til man kan brøle ut «God Jul!» til kjente & ukjente uten at øyenbryn blir hevet. Vi gleder oss!

2) Samme gjeng har også gjort klart for Geoquiz den 30. oktober. Som alltid er det bare å møte opp, så ordner man seg gruppe der. Mer info her.

3) Lesesaler. Alltid en het potet. Fra og med november vil representanter fra fagutvalgene ved SV begynne å patruljere gangene og sikre at UiBs egne studenter får benyttet seg av de lesesalplassene de har rett på. Videre jobbes det nå også med at kantinen på Lauritz Meltzers ville holdes åpen for studenter frem til kl 20. (NB! det vil ikke være matsalg, men altså bare bruk av arealet).

4) En rekke andre studieprogram har klart å få til studieturer for sine studenter. Fagutvalget jobber nå med å se på mulighetene for at geostudentene skal kunne få et lignende tilbud. Det er bare å følge med!

5) Flere fagutvalgsrepresentanter (undertegnede inkludert) har i det siste vært i samtale med en ekstern konsulent UiB har ansatt. Under disse samtalene har det vært fokus på tanker og erfaringer vi studenter har gjort oss opp rundt administrasjonen og kontaktflaten deres ut mot oss studenter. Det er alltids flott å se at Universitetet ønsker å vite mer om våre opplevelser i studenthverdagen, så er det bare å håpe at noe av det får gehør når endelig rapport foreligger.

6) Fagkritisk dag vil holdes over nyåret. Hva som vil bli dagens tema er ikke fastsatt enda, men vi satser på et like godt opplegg som i fjor. Skulle du ha noen tanker/ønsker rundt dagen, ta gjerne kontakt!

7) Det forekommer også en iver i gruppen etter å starte samarbeid med andre utdanningsintitusjoner. Det er for tiden i krybbestatus, men spennende er det dog!

Husk at det alltid er mulig å ta kontakt med oss, gjennom denne siden, in persona eller via fagutvalget.at.geog.uib.no :)

Avslutter med denne luringen (Mr Bean er aldri urelevant!)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s