Velkommen!

For noen uker siden fikk en liten gruppe geografistudenter en idé. Inspirert av andre fagutvalg og tidligere studentpublikasjoner bestemte de seg for å realisere tanken, og resultatet ser du her!

17.10.2012 vil herved stå som en merkedag i alle store og små geografers liv (hvert fall for de som er tilknyttet UiB). Glem Aftenposten, glem CNN, glem Infosenteret, det er fra nå av Geografistudenten som teller!

Vi skal forsøke å holde deg oppdatert på saker som angår deg som student ved instituttet for geografi. Dette vil kunne være ting som fagutvalgsreferater, studierelevante
artikler, tips om hete debatter, rapporter fra ekskursjoner, intervjuer med ansatte eller historier og bilder fra sosiale arrangementer som Geoklubben har stått bak. Som Felix Baumgartner ville sagt; «The sky is not the limit».

Denne siden er foreløpig i støpeskjéen, vi har lagt oss ut noen planer om veien videre, men vi er veldig mottagelige for all form for ris og ros vi kan få. Det er den eneste måten å bli bedre på.
Synes du forøvrig hele prosjektet høres spennende ut er det ingenting i veien for at du kan bli en del av det! Vi er per i dag 4 skribenter som jobber med denne siden, men vi skulle gjerne sett det hadde vært fler! Det stilles ingen krav til tidligere skriveerfaring, det eneste vi ber om er at du har oppriktig lyst til å formidle nytt til dine medstudenter (Hvis CV-mat er det eneste du ser etter kan du ta deg en bolle!).

Håper siden vil falle i smak,
Lars Petter

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s